Varmeværk

Vi kører i hele Jylland og servicere ligeledes varmeværker på Sjælland.

Effektiv og hurtig service

​Selvom flere og flere går over til nye, grønne varmeløsninger, så er der stadig mange hustande i Aalborg ved Svenstrup, men også på Jylland og på Sjælland, som får deres varme fra et varmeværk.

Hos Aalborg Kloakservice har vi mange års erfaring med rensning af vekslere, som er dem, der gør, at en husstand kan få varmt vand – og tilstrækkelige mængder af det. Tilsodede rør i veksleren betyder, at de ikke kan generere maksimal varme og dermed kan der ikke produceres nok varmt vand fra varmeværket.

Fast aftale med varmeværk

Det kræver det rette udstyr at stå for rensningen af veksleren på et varmeværk, og er det et større varmeværk, kan en veksler let bestå af 12.000 rør, som skal renses. Vi har alt nødvendigt udstyr og dyser, som kan spule med 1200 bar, hvorfor vi kan udføre effektiv rensning.

Vi udfører kort sagt alt med hensyn til af- og påmontering af dæksler, tildækninger, spuling af rør og skorstene med indtil 1200 bars vandtryk.

Vi tilbyder rensning af vekslere på en fast aftale til enhver form for varmeværk, uanset om det er i privat regi eller for erhvervskunder.

Varmeværker i Aalborg

Står du for driften af et varmeværk, er du velkommen til at kontakte os på 98 38 26 00 for et uforpligtende tilbud eller et møde med henblik på en fast aftale.

Vi kører i hele Jylland og servicere ligeledes varmeværker på Sjælland, så næsten uanset hvor dit varmeværk ligger, kan vi tilbyde vores service.

Serviceydelser
  • Rensning af røggasvekslere.
  • Rensning af stålskorstene.
  • Rensning af kondensatorer.
  • Rensning af fliskedler.
  • Rensning af halmkedler.
  • Rensning af kulkedler.
  • Kort sagt vi renser alt inden for varmeværkssektorern over alt i Skandinavien
(+45) 98 38 26 00
ja@aakloak.dk